Vælg en side

Løbende efteruddannelse har høj prioritet hos Ribu Inventarsnedkeri

Hos Ribu Inventarsnedkeri prioriterer direktør Martin Klein efteruddannelse af medarbejderne højt. Planlægning og gennemførelse sker i tæt samarbejde med TH. LANGS HF & VUC.

Ribu Inventarsnedkeri fremstiller specialdesignede indretninger herunder inventar og møbler til private og offentlige virksomheder i hele landet. Virksomheden er desuden underleverandør til indretningsfirmaer, arkitekter, møbelhuse og designere.

God planlægning gør det nemt
I samarbejde med TH. LANGS HF & VUC er der udarbejdet individuelle uddannelsesplaner for hver af de godt 20 medarbejdere i virksomheden. Det gør det nemt og overskueligt at sætte et uddannelsesforløb i værk. Det kan både være samlet efteruddannelse for alle medarbejdere f.eks. omkring LEAN og individuelt udvalgte kurser i fx dansk, IT eller ordblindeundervisning til den enkelte medarbejder.

Tilfredse medarbejdere
Efteruddannelsen foregår løbende gennem året og bruges også som et alternativ til afspadsering ved stille perioder i produktionen. ”Har vi lidt stilstand, fordi vi venter på kunderne er klar til at sætte deres ordrer i produktion, kan vi hurtigt sende nogle af vores folk på efteruddannelse fremfor eksempelvis afspadsering, fordi hele den grundlæggende planlægning er på plads,” siger Martin Klein. ”Vores medarbejdere er også rigtig glade for den mulighed.”

Blik for mulighederne
Martin Klein har sammen med Jan Kristensen fra TH. LANGS HF & VUC fået struktureret efteruddannelsen i virksomheden. ”Jan er en rigtig god sparringspartner for os. Han er både god til at finde frem til relevant efteruddannelse for den enkelte medarbejder, og hvor uddannelsen kan gennemføres,” fortæller Martin Klein. ”Han tænker ud af boksen, og vi får mange nye input, som er til gavn for både vores medarbejdere og virksomheden.”

Står stærkere som virksomhed
Martin Klein har nu i godt tre år arbejdet tæt sammen med TH. LANGS på området. ”Det er min oplevelse, at det styrker os som virksomheden, fordi vi hele tiden bliver dygtigere. Samtidig er det med til at fastholde medarbejderne, som er rigtig glade for muligheden. Dermed står vi stærkere som virksomhed og kan udvikle nogle endnu bedre løsninger til vores kunder.”

Se også casen her

Share This