Vælg en side

TH. LANGS HF & VUC hjælper OLC Pack godt på vej med efteruddannelsen

Målrettet rådgivning om efteruddannelse fra TH. LANGS HF & VUC har givet nye muligheder hos emballagevirksomheden OLC PACK.

Den familieejede emballagevirksomhed OLC PACK har eksisteret i over 20 år. Virksomhedens speciale ligger inden for produktion af håndlavede barriefolie poser til eksempelvis indpakning af store maskiner eller maskindele samt produktion af træemballage til transport af varer eller maskiner. Virksomhedens kunder findes blandt Danmarks førende virksomheder.

Nye muligheder
Direktør Anna Marie Nørager fra OLC Pack kom i kontakt med TH. LANGS HF & VUC gennem Netværkslokomotivet, som var ude for at fortælle virksomheden om mulighederne for efteruddannelse af virksomhedens medarbejdere. Anna Marie fortæller: ”Vi var slet ikke opmærksomme på de muligheder, der findes for efteruddannelse, og har her fået rigtig god rådgivning fra Jan fra TH. LANGS HF & VUC. Jan er rigtig god til at afdække vores behov og finde frem til, hvor og hvordan vi kan sende vores medarbejdere på efteruddannelse.”

Øget fleksibilitet
Anna Maries mand Ole la Cour, som er grundlægger af virksomheden, har således været på chaufførkursus, og en af medarbejderne Kenneth har både været på truck- og chaufførkursus. ”Alt i alt har det givet os væsentlig mere fleksibilitet i virksomheden, at vi nu har flere med disse kompetencer,” siger Anna Marie.

Positiv effekt af ordblindeundervisning
Anna Marie og Ole’s datter Mette er også ansat i virksomheden. Mette er ordblind, men har ikke tidligere fået den rette hjælp. ”Først da Mette kom i gang med ordblindeundervisningen på TH. LANGS HF & VUC er der virkeligt begyndt at ske noget for hende,” fortæller Anna Marie. ”Her har hun bl.a. fået kendskab til alle de dagligdagshjælpemidler, som gør det væsentlig nemmere at fungere som ordblind. Vi har således talt om, at hun skal lære noget mere om IT og regnskab, så hun med tiden kan overtage mere af mit arbejde. Det har hun mere mod på i dag, hvilket hun ikke havde tidligere. ”Finder vej gennem jungle af muligheder
Anna Marie er sikker på, at de også fremover vil have glæde af samarbejdet med TH. LANGS HF & VUC. ”Vi er altid interesseret i at høre om kurser, som kunne være relevante for vores medarbejdere, og styrke både dem og vores virksomhed. Derfor er det meget interessant for os løbende at være i dialog med Jan og TH. LANGS. Der er en jungle af muligheder derude. Men Jan er rigtig god til at finde det rigtige netop til os.”

Share This