Vælg en side

Vi dyrker og styrker potentialet i dine medarbejdere

Vi tilbyder lokale virksomheder gratis rådgivning og vejledning om voksen- og efteruddannelse af deres medarbejdere samt at gennemføre de relevante kurser. Hermed imødekommer vi et stigende behov for at uddanne medarbejderen internt i virksomheden. Hos TH. LANGS HF & VUC har vi fokus på at øge faglighed med udgangspunkt i den enkeltes situation.

Flere af vores kunder benytter også efteruddannelse til at få opkvalificeret medarbejderne i perioder med fordeling eller som alternativ til fyring.

TH. LANGS HF & VUC er desuden en del af VEU-center Østjylland, som er et formelt samarbejde mellem skoler, der udbyder voksen- og efteruddannelse.

Målrettet undervisning

Hos TH. LANGS HF & VUC tilrettelægger vi uddannelsestilbuddene med udgangspunkt i din virksomheds behov. Undervisningen kan ske enten på virksomheden eller her på VUC, i kortere eller længere perioder, dag eller aften.

Vi tilbyder uddannelse i flere fag og på mange niveauer. Hvis medarbejderne følger undervisning i arbejdstiden, har din virksomhed mulighed for løntabsgodtgørelse.

Uddannelsestilbud

Vi tilbyder kurser og uddannelsesplanlægning i forbindelse med:

– opkvalificering
– medarbejderudvikling
– produktionsnedgang
– afskedigelser
– fordeling

Vi tilbyder kurser inden for følgende områder:
– IT
– dansk
– matematik
– samarbejde og kommunikation
– psykologi
– formidling
– sprog

Læs også mere om Ordblindeundervisning her

Læs mere om Individuel kompetencevurdering (IVK) her

Share This