Vælg en side

Om skolen

TH. LANGS HF & VUC er stedet med de mange muligheder. Skolens forskellige uddannelsesområder giver tilsammen et bredt udvalg af fag, niveauer og tilrettelæggelsesformer fra helt grundlæggende undervisning i dansk og matematik til fag på det højeste gymnasiale niveau.

Der er mange forskellige årsager til, at folk vælger at uddanne sig hos os. Nogle ønsker at forbedre deres færdigheder i forhold til hverdagen eller arbejdet, andre ønsker at forberede sig til videreuddannelse, og andre igen er her af personlig interesse i et fagområde.

Nogle følger undervisningen i et enkelt fag eller to, mens andre studerer på fuldtid.

De fysiske rammer

TH. LANGS HF & VUC har gennemgået mange fysiske forandringer gennem de sidste år. I 2014 kom vores E-bygning til, som huser nye smarte lydtætte musik- og øvelokaler, store lyse undervisningslokaler, en stor sal med spejle til idræt og dans samt ”Gaden”, som er fyldt med steder til fordybelse med alt fra dybe sofaer til gruppeborde.

”Gaden” bliver også brugt til bordtenniskampe i pauser, morgensamlinger, fredagsbar og meget andet. Skolegården og vores store tagterrasse indbyder også til afslapning eller gruppearbejde.

I 2016 var turen kommet til vores C-bygning, som på 2. sal har fået indrettet lækre lokaler til vores Forberedendevoksenundervisning (FVU) og Ordblindeundervisning (OBU). Ud over de mindre tilpassede undervisningslokaler er der også lavet mulighed for gruppesamtaler eller forberedelse.

Handelsbetingelser – Webshop
Se dem her.

 

Share This