Vælg en side

Sådan kommer du i gang

Udfyld ansøgningsskemaet i boksen her til højre på siden.

Ansøgningen sender du til vores HF3-koordinator, Pernille Frank via din e-Boks se hvordan her, eller du kan aflevere den her hos os i vores reception.

Du er også meget velkommen til at kontakte Pernille direkte, og eventuelt booke en samtale om dine muligheder.

Hvordan foregår udvælgelsesprocessen?

Når vi har modtaget din ansøgning, så vurderer vi i første omgang, om du er inden for målgruppen. Er du det, så vil vi indkalde dig til en optagelsessamtale med vores HF3-koordinator og en lærer eller læsevejleder.

Du er meget velkommen til selv at tage en forælder, en mentor eller anden person med dig, som vil være en hjælp for dig. Efter aftale med dig kan også fx din uddannelsesvejleder deltage i optagelsessamtalen.

Vi har optagelsessamtaler følgende dage:
26. marts
30. april
28. maj

Hvis du er blandt dem, som bliver optaget på HF3, bliver du inviteret til et informationsarrangement inden udgangen af juni. Her er du også meget velkommen til at invitere din familie eller andre med dig.

Hvad koster det?

HF3 er tilrettelagt som en enkeltfagsuddannelse, og det betyder blandt andet at der er en egenbetaling på kr. 550 pr. fag. På HF3 betaler du for ét år ad gangen.

Når du har gennemført HF3, kan du søge om at få tilbagebetalt pengene for alle de fag, der står på dit eksamensbevis.

Kontakt
Kontakt vores HF3-koordinator, Pernille Frank på mail pf@thlangshf-vuc.dk, eller telefon 69127953 for flere oplysninger.

Brochure på HF3: Se den her.

 

Ansøgning

Share This