Vælg en side

Tilmelding

Webshoppen er åben for tilmelding til enkeltfag til næste skoleår.

Hvis du har brug for råd og vejledning i forhold til tilmeldingen, er du meget velkommen til at booke en tid til et telefonmøde hos os i studievejledningen. Hvis du gerne vil ringes op, så skriv dit nummer, når du booker en tid. Klik på en af boksene til højre for enten at gå i Webshoppen eller booke en tid til samtale med en studievejleder.

Hvis du har brug for råd og vejledning i forhold til tilmeldingen, er du meget velkommen til at booke en tid til et telefonmøde hos os i studievejledningen.
Hvis du gerne vil ringes op, så skriv dit nummer, når du booker en tid. Klik på en af boksene til højre for enten at gå i Webshoppen, eller booke en tid til samtale med en studievejleder.

Deltagerbetaling

Priserne er inddelt i 3 grupper.
Gruppe 1 er normalpris for kursister, der ikke tilhører hverken Gruppe 2 eller Gruppe 3.
Gruppe 2 er prisen for kursister, der er efterlønnere eller alderspensionister.
Gruppe 3 er prisen for kursister, der har en videregående uddannelse. Dette gælder også for efterlønnere og pensionister med en videregående uddannelse. Priserne er fra ca. 8.000 kr. til ca. 27.000 kr. pr. fag. Klik her for at finde priser for kursister fra Gruppe 3.
Læs bemærkninger om priserne nederst på siden.

Fag Pris
Biologi, dansk, engelsk, fysisk, geografi, historie, idræt C, kemi, matematik, mediefag C, musik C, psykologi, region, samfundsfag og tysk 550 kr.
Filosofi 1.400 kr.

Alle priser er vejledende og i kroner.

Særlige priser for alderspensionister og efterlønnere:
Hvis du er på alderspension eller efterløn, skal du betale kr. 750 ekstra pr. fag.

Særlige priser for personer med en videregående uddannelse:
Hvis du har en videregående uddannelse, skal du betale den fulde undervisningsomkostning. Det betyder, at du skal betale mellem kr. 8.000 og kr. 25.000 ekstra pr. fag.
Prisen for det enkelte fag afhænger af, hvor mange lektioner faget består af.

Refusion af deltagerbetaling
Når du har bestået en hel HF, kan du få tilbagebetalt deltagerbetalingen for de fag, der står på dit eksamensbevis.
Når du har bestået alle fag i en fagpakke til en mellemlang videregående uddannelse, kan du få tilbagebetalt deltagerbetalingen for de fag, der er obligatoriske i fagpakken.
Du skal selv bede om en tilbagebetalingsblanket i skolens reception eller sende en mail til din studievejleder.

Statens voksenuddannelsesstøtte (SVU)
Hvis du er mellem 25 og 60 år og er i arbejde, har du mulighed for at søge SVU til voksenuddannelse på grundskoleniveau eller gymnasialt niveau.
Læs mere om SVU

Share This