Vælg en side

Hf-e åbner alle døre for dig

HF står for Højere Forberedelseseksamen og er en studieforberedende ungdomsuddannelse på gymnasialt niveau, som er for både unge og voksne. Uddannelsen giver alle muligheder for, at du kan kvalificere dig til både korte og mellemlange videregående uddannelser samt universitetsuddannelser.

Uddannelsen er fleksibelt tilrettelagt efter dine behov, og du kan i nogle tilfælde blive klar til din videregående uddannelse på blot et enkelt år. Ønsker du en hel HF tager det to år, men du kan også bruge længere tid, hvis det passer din livssituation bedre. Du kan tidligst søge ind på Hfe et år efter, at du har afsluttet 9. eller 10. klasse.

 

Stærk faglighed og stor rummelighed

På Hfe er der ikke ”klasser”, så du kommer til at have dine fag sammen med mange forskellige medkursister. Dette gør, at du bliver trænet i at indgå i mange forskellige arbejdsrelationer og samtidig selv kan vælge dine nære fællesskaber. Vi ser tit, at vores kursister danner læsegrupper og støtter hinandens læring i hultimer eller fritiden.

Se faktaark til at printe

THL ruster dig til fremtiden gennem personlig og faglig udvikling

Der er ikke to mennesker, der er ens. Heller ikke blandt vores kursister, der afspejler befolkningen, fagligt såvel som aldersmæssigt og socialt. Vi tager udgangspunkt i dine behov og ønsker, og ruster dig til fremtiden. Dermed sikrer vi din (ud)dannelse med fokus på faglighed tilpasset dine behov og ønsker.

Læs mere om HF som enkeltfag

Share This