Vælg en side


Glæden er stor hos TH. LANGS HF & VUC. Rigtig mange unge har søgt HF2 på skolen, hvor man i dette skoleår starter hele syv klasser op. ”Vi har fået sat fordelene ved HF og den positive kultur på TH. LANGS på dagsordenen hos både de unge og deres forældre,” fortæller skolens vicerektor.
”HF åbner alle døre” har været et fast slogan for TH. LANGS HF & VUC (THL) og flere andre HF-skoler gennem en længere årrække. Det tiltrækker nu flere og flere unge, som gerne vil tage en ungdomsuddannelse på kun to år og få samme muligheder som med en STX, HTX eller HHX.

”Vi er yderst tilfredse med at starte syv klasser i år,” siger vicerektor Robert McCluskey. ”Vi har gennem mange år ligget fast på seks klasser med et dyk i 2019 til fem klasser.”

Mental plads og synlig puls
Der er flere gode grunde til det stigende elevtal, vurderer Robert McCluskey. ”Vi har arbejdet målrettet på at fortælle om mulighederne med en HF og ikke mindst om den kultur og tilgang til eleverne, som vi har her på skolen. Det tiltaler mange, at de kan komme her og få plads til at være som de er, og samtidig indgå i et fællesskab.

Vi har desuden sat gang i mange nye tiltag som fx vores outdoor linje, HF3 og en øget digitalisering, hvilket er med til at give skolen mere puls.”

Vores elever er de bedste ambassadører
På THL er man også stolte over, at skolens elever er så gode ambassadører for skolen, og gerne fortæller om deres skolegang, livet på skolen og samarbejdet med lærere og medstuderende. ”Flere af vores elever – både de som går på skolen nu og de, som er gået ud – vil rigtig gerne fortælle om deres tid her hos os og anbefale os. Det ved vi, har en meget positiv effekt på nye elever,” fortæller Robert McCluskey.

Mange elementer spiller ind
Alt i alt er der således flere elementer, som spiller ind i den positive udvikling på THL. ”Vores ønske er at holde fast i en god og motiverende hverdag for både elever og ansatte på skolen. Her starter al udvikling,” siger Robert McCluskey. ”Derfor fortsætter vi løbende arbejdet med at udvikle spændende tilbud til vores elever og gør samtidig meget for at holde fast i den positive, empatiske og pulserende kultur, som kendetegner THL.”

Share This