Vælg en side


Efter et år på EUX valgte John Bosco Nshimiyimana at skifte retning. Han går nu på HF på TH. LANGS HF & VUC og befinder sig godt på uddannelsen.

19-årige John går på 1. år på HF2 og interesserer sig meget for sundhed og overvejer en fremtidig uddannelse som sygeplejerske. Derfor stiler han mod linjen ”Sundhed og miljø” på andet år af sin HF uddannelse. På faglinjen ”Sundhed og miljø” er der stor fokus på krop, ernæring, bevægelse og miljø, og det er fagene biologi og psykologi som profilerer linjen.

EUX gjorde John klogere på fremtiden
John startede for godt et år siden på EUX for at blive elektriker og siden ingeniør. ”Man kan jo med rette sige, det er noget af et skifte til HF og overvejelserne om at blive sygeplejerske,” siger John. ”Mit år på EUX har dog gjort mig meget klogere på, hvad jeg vil og ikke vil. Fokus på matematik og meget alene arbejde med opgaver, er ikke mig. Jeg er et meget socialt menneske og befinder mig rigtig godt her på THL, hvor jeg arbejder tæt sammen med både de øvrige studerende og lærerne. Samtidig passer det mig godt, vi ikke får årskarakterer, men skal til eksamen i alle fag.”

Share This