Vælg en side


Cecilie Kjær Petersen er i gang med de sidste måneder på HF2. Hun har valgt linjen HF Mind med linjefagene psykologi og filosofi, og prioriterer at få en eksamen som åbner mange døre.

Drømmer om job som speciallærer
HF Mind har Cecilie arbejdet med blandt andet menneskets sanser, tanker, læring og følelser. ”Jeg kan godt se mig selv i et job som folkeskolelærer og efterfølgende tage en diplomuddannelse i specialpædagogik. Jeg vil gerne være speciallærer og gøre en forskel for børn og unge,” fortæller Cecilie, som også er del af den første årgang på Akademiet for Talentfulde Unge på HF.

Snupper en lille omvej
Inden Cecilie skal læse videre, har hun imidlertid valgt at udleve sin drøm om at blive uddannet tjener. ”Sideløbende med mit studie har jeg arbejdet som tjener, og jeg er nu blevet tilbudt en læreplads et drømmested,” fortæller Cecilie. ”Den mulighed kan jeg ikke sige nej til – men når jeg så skal videre herefter, er jeg sikker på at have det allerbedste afsæt med min HF-eksamen.”

Læs mere om alle vores faglinjer

Share This