Vælg en side


Hos TH. LANGS HF & VUC (THL) har man netop gennemført en online orienteringsaften om HF2. Seancen bekræftede en stor interesse for det spændende udvalg af faglinjer på uddannelsen.

Den online orienteringsaften havde omkring 100 deltagere, hvor både unge efterskole- ,9.- og 10.-klasseelever sammen med deres forældre var med via Zoom.

Programmet omfattede et blik ind i den spændende historie bag skolen, facts om HF-uddannelsen, lidt om skolens dagligdag samt en virtuel rundvisning på skolen. Deltagerne havde samtidig mulighed for at hilse på skolens rektor og vicerektor samt flere studievejledere, elever og undervisere.

Virtuel rundvisning et hit
Mange af de deltagende elever var særligt interesserede i den virtuelle rundvisning på skolen. ”Det er jo altid spændende at se det sted indefra, hvor man skal tilbringe mange timer – og lige fornemme stemningen og kulturen,” siger vicerektor Robert McCluskey ”Det er den samme oplevelse, vi har ved de fysiske orienteringsaftener. Vi planlægger desuden flere online besøg, hvor man kan koble sig på og tale med studievejlederne. Hvis det i løbet af foråret bliver muligt og forsvarligt at invitere indenfor, vil vi selvfølgelig også gøre det.”

Værdifuld online dialog
Både THL’s undervisere samt studie- og læsevejledere oplevede en rigtig god spørgelyst blandt de unge og deres forældre, hvor mange fik svar på deres spørgsmål til uddannelsen, læsevejledning, ordblindeundervisning m.v.
”Det var anderledes denne gang at møde mange familier i deres eget hjem,” fortæller studiestøttechef Vivi Madsen. ”Men samtidig også dejligt at opleve, at alle lige ”kom forbi” og sagde pænt farvel og tak, inden de loggede af. Alt i alt havde vi en rigtig god oplevelse med vores online orienteringsaften.”

Se video og få mere info om uddannelsen

Share This