Vælg en side


Sofie er glad for sport og sætter pris på at kunne kombinere den interesse med sin HF-uddannelse. Sammen med muligheden for at komme i praktik på Flyvestation Karup blev det afgørende for hendes valg af Force som faglinje.

Sofie Juul Kirkegaard startede på HF2 på TH. LANGS HF & VUC (THL) efter 10. klasse, som hun havde taget på Brøruphus efterskole. Det tiltaler hende at blive færdig med sin ungdomsuddannelse på to år og efterfølgende have de samme muligheder som med en STX eller HHX.

Flere yndlingsfag
Sofie går nu på 2. år af HF2 og har valgt Force som sin faglinje. Her er der fokus på idræt og fysisk udfoldelse. Samtidig er der flere valgfag herunder samfundsfag. ”Netop idræt og samfundsfag er mine yndlingsfag,” fortæller Sofie. ”Jeg spiller både håndbold og fodbold i fritiden og trives godt med fysiske udfordringer.”

Fri for socialt pres
Det sociale sammenhold i klassen, kulturen på THL og samarbejdet med lærerne er også væsentlige elementer i en motiverende og udviklende skoledag for Sofie. ”Jeg har der rigtigt godt i min klasse. Her er ikke noget socialt pres, hvilket er meget befriende,” fortæller Sofie.

Læs mere om vores HF-linjer

Note:
Praktikken på Flyvestation Karup blev desværre ikke til noget i dette skoleår grundet Covid-19.

Share This