Vælg en side


Omer Berkel Abdi går på 2. år af HF2. Han kom til Danmark i 2015 og har siden målrettet uddannet sig til at komme på universitetet.

Omer er rigtig glad for at gå på TH. LANGS HF & VUC (THL). Sammenholdet i klassen og samarbejdet med lærerne er en stor styrke. ”Det har naturligvis været noget andet i 2020 med meget online undervisning,” siger Omer. ”Men vi har fortsat været gode til at hjælpe og støtte hinanden.”

HF det rigtige valg
For Omer har THL og HF2 været det helt rigtige valg. ”Jeg oplever en rigtig høj faglighed på skolen og et nært og fleksibelt samarbejde med lærerne. Det passer rigtig godt til mig,” fortæller Omer. ”Jeg her hørt flere jævnaldrende udtale sig dårligt om HF generelt, og det ikke er så ”sejt” som fx STX. Det tror jeg skyldes, de ikke ved, hvad HF præcist er. Mit bedste råd til nye studerende vil være at sætte sig ind i tingene og mærke efter i maven, hvad der føles bedst, inden de vælger ungdomsuddannelse.”

Drøm om lægestudie
Omer drømmer om at blive læge, og hans mål er at komme ind på universitet og læse medicin. Vejen hertil er ind til videre gået via AVU, HFe-DSA, HF-enkeltfag og nu HF2 på THL. ”Jeg har siden, jeg kom til Danmark arbejdet målrettet på at blive bedre til dansk. Også her har undervisningen på THL været guld værd. Jeg har i den grad udviklet mit ordforråd og blevet bedre og bedre til at se og forstå nuancerne i sproget.”

Share This