Vælg en side

Video og info om HF2

Velkommen til HF2 på TH. LANGS HF & VUC
Er det noget for dig at tage en toårig HF (HF2) lige her midt i centrum af Silkeborg?

På TH. LANGS HF & VUC får du to lærerige år med højt fagligt niveau, et godt socialt miljø og en masse dybt engagerede undervisere. Her på siden kan du se nogle små film om skolen – både om dagligdagen her, de enkelte linjer vi udbyder, samt en lille smagsprøve på undervisningen.

Du er altid velkommen til at kontakte os, fx en af vores vejledere. Klik hér for at se, hvem det er.

Rundvisning på TH. LANGS HF & VUC
Se filmen her:

 

Livet på TH. LANGS HF & VUC
Se filmen om livet på THL her:

Mød en af vores HF2-elever, Cecilie, der går på 2. årgang. 
Se filmen her:

Møde en af vores HF2-elever John, der går på 1. årgang
Se filmen her:

Linjerne på vores HF2
I løbet af første år vælger du linje til andet og sidste år på HF. Du kan vælge mellem linjerne:
HF Outdoor
HF Sundhed og miljø
HF Menneske og samfund
HF Force
HF Tech
HF Mind
HF Handel og finans
HF UNI Humaniora
HF UNI Naturvidenskab

Mød nogle af vores elever og lærer fra de forskellige linjer:
Se filmen om vores linjer her, og mød nogle af vores elever og lærer fra de forskellige linjer:

Hvis du gerne vil læse mere om linjerne, hvilke fag de indeholder, hvad vi arbejder med os så videre, så se nærmere på vores side om HF2-linjerne.

Undervisningen på TH. LANGS HF & VUC
Vi er kendt for at behandle alle elever som ligeværdige parter, og vi ser din uddannelse som et fælles mål. Vi er klar til at støtte dig, uanset om du er blandt de fagligt stærkeste, eller om du skal have en ekstra hånd. Vores lærere er alle meget fagligt dygtige,  og flere har skrevet bøger og lavet undervisningsvideoer inden for deres fag. Her kan du se en af dem! Videoen er lavet af Nikolaj, som underviser i både historie, filosofi og hér matematik.

HF er en ”anvendelsesorienteret” uddannelse. Det betyder at virkeligheden skal tænkes ind i undervisningen. Lærerne gør derfor meget ud af at skabe forbindelse mellem fagene og den måde de kan blive brugt i verden uden for skolen. Det sker både gennem de opgaver du skal arbejde med, og de eksempler du vil høre om, men også ved at du i perioder skal bruge din viden i helt konkrete projekter. Nogle af vores klasser har fx arbejdet med at finde løsninger på social ulighed. Andre har som led i et projekt afholdt en mini-workshop for folkeskolelever om filosofi. På linjerne samarbejder vi med foreninger og institutioner uden for skolen, for eksempel Flyvestation Karup, og vi har både været på besøg hos dem, og haft dem på besøg her på skolen. De fleste der tager en HF læser videre på enten en professionsuddannelse, fx hos VIA, eller på et Erhvervsakademi. Nogle fortsætter også på universitetet – så HF åbner alle døre for dig!

Læs mere om HF2, blandt andet faktaark og lidt om koblingen til videregående uddannelser.

Følg os på:

         

Share This