Vælg en side


Nicolai Alexis Hess Jakobsen har planer om at læse historie på universitet. Vejen hertil går via HF2 på TH. LANGS HF & VUC (THL). Her får han en lidt mindre skole, ekstra elevtid og høj faglighed samtidig med, at han nyder at være færdig på under tre år. Alt sammen forhold som har stor betydning for hans valg.

Nicolai har tidligere gået på Hf-enkeltfag på THL og fået et rigtig godt indtryk af skolen, dens lærere og hele miljøet. Derfor var det også naturligt for ham at fortsætte på skolen, da han ønskede at flytte fra Hf-e til HF2.

Faglighed og engagement
Nicolai er meget tilfreds med læringsmiljøet på skolen, den høje faglighed og det store engagement fra de enkelte læreres side.
”Jeg er et meget skoledrevet menneske og lidt af en historienørd. Det fungerer fint sammen med dagligdagen på skolen og struktureringen af undervisningen,” fortæller Nicolai.

Plads til alle
Nicolai er lidt ældre end de fleste af sine klassekammerater, men oplever, de har det godt sammen og er gode til at hjælpe hinanden. ”Måske nogen pjatter og larmer lidt for meget til mig indimellem,” fortæller Nicolai med et smil. ” Men det går fint alligevel. Der skal jo være plads til os alle.”

Share This