Vælg en side

Vigtig information om Corona, afholdelse af ferie og opstart i august

Kære elev/kursist.

Vi glæder og rigtig meget til at se dig igen i august. Det bliver næsten som det plejer, og godt for det!
Der er brug for denne særlige besked inden ferien, da det er meget vigtigt I er opmærksomme på retningslinjerne vedrørende Corona , hvis I holder ferie i udlandet.

Der er åbent for rejser til en lang række EU- og Schengenlande, hvor Staten Serum Institut vurderer, at smitteudviklingen er lav, og hvor danskere kan indrejse uden betydelige restriktioner. For disse lande er rejsevejledningen gul. Det betyder, at Udenrigsministeriet opfordrer dig til at være ekstra forsigtig, holde dig opdateret om rejsevejledningen i landet og følge Udenrigsministeriets særlige rejseråd til en tid med COVID-19.

For nuværende frarådes alle ikke-nødvendige rejser til resten af verden til og med den 31. august.
(Kilde: https://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/rejsevejledninger/ )

Hvis du op til skolestart har rejst i et land der IKKE har en gul rejsevejledning, kan du tidligst møde i skolen 14 dage efter du er udrejst af det pågældende land. Du vil få fravær for den periode, hvor du ikke kan møde til undervisning. Du kan dog møde på skolen, hvis du efter hjemkomst til Danmark har fået foretaget en COVID-19 test, og denne er negativ. Vi skal i dette tilfælde have en kopi af testresultatet.
I vil få et særligt velkomstbrev fra os i uge 31, hvor det nærmere er beskrevet, hvornår I skal møde i august, hvordan intro til det nye semester vil blive, og hvordan I skal forholde jer i forhold til bl.a. Corona.

Kan I have en rigtig god sommer?

Mange hilsner
Nanna Skulvad
rektor

Share This