Vælg en side


Christian Riis Pallesen, Julie Anna Møller Busk, og Kristine Amalie Broberg var årets tre første HF-studenter fra TH. LANGS HF & VUC (THL). De har alle været glade for de to år på skolen og ser nu frem til et sabbatår, hvor de kan blive endnu klogere på, hvad fremtiden skal bringe

De sidste tre måneder af HF-studiet og eksamenstiden har været noget anderledes end forventet for de tre HF-studerende Christian, Julie og Kristine. Covid-19 ændrede på mange ting. ”En af de store fordele har dog været, at vi har fået bedre tid til at læse til eksamen,” siger de tre samstemmende.

Vurderingssamtale som del af karakter
Normalt er der ikke årskarakterer på HF-studiet, hvilket der også har været ændret på i år. Det blev bestemt fra Christiansborg, at de studerende kun skulle til eksamen i to fag – og havde standpunktskarakterer i de resterende

”Det daglige niveau, den enkelte havde vist i klassen, blev derfor suppleret med en vurderingssamtale i de enkelte fag, hvor eleven havde en ekstra mulighed for at demonstrere sit faglige niveau for læreren,” fortæller vicerektor Robert McCluskey fra THL. ” Samtalen blev dermed ét element i en helhedsvurdering.”

Både Christian, Julie og Kristine synes, det har fungeret godt med vurderingssamtalen, selv om det ”nye” set-up godt kunne give lidt nervøsitet på forhånd.

Sabbatår forude
Efter to rigtig gode år på THL glæder de tre HF-studenter sig nu til at tage et sabbatår, hvor de gerne vil ud og se på verden, som nu igen er mere åben. Fremtidens muligheder er mange, nu skal de undersøges nærmere.

Share This