Vælg en side

Rekordmange unge og deres forældre havde den sidste torsdag i januar fundet vej til TH. LANGS HF & VUC for at høre mere om HF2. Spørgelysten var stor og mange roste den hjertevarme, som mødte dem på skolen.

Aftenen startede med velkomst fra skolens rektor Nanna Skulvad og vicerektor Robert McCluskey, som glædede sig over det store fremmøde og interesse for HF2. Efterfølgende fortalte skolens studievejledere om indholdet i HF2 og uddannelsens mange faglinjer på 2. år.

Det som specielt kendetegner HF2 er, at uddannelsen kun tager 2 år, giver adgang til sammen videre uddannelse som STX og HHX, du kan starte efter 9. eller 10. klasse, og der er ikke standpunktskarakterer, men eksamen i alle fag.

Smagsprøve og caféstemning
De over 170 fremmødte blev fordelt i flere klasseværelser for at få en lille smagsprøve på undervisningen. Efterfølgende fortalte tre af skolen nuværende elever om hverdagen på skolen og musikholdet gav et nummer.

Herefter var der rigtig gode muligheder for at så en snak med både elever, studie- og læsevejledere rundt ved små caféborde i skolens aula. Den mulighed benyttede rigtig mange af de fremmødte sig af og snakken gik livligt.

Gode grin og hjertevarme
Flere roste i løbet af aftenen den gode stemning, plads til grin og ikke mindst den hjertevarme, som kendetegner både ansatte og elever på skolen. Det glæder i høj grad rektor Nanna Skulvad og vicerektor Robert McCluskey, da netop rummeligheden, og den enkelte elev i centrum er en vigtige del af kulturen på skolen.

Share This