Vælg en side


Omer Berkel Abdi kom til Danmark i 2015 og havde fra starten stor interesse i at lære dansk. Målet er at komme ind på universitet, og vejen er ind til videre gået via HFe-DSA, AVU og HF-enkeltfag på TH. LANGS HF & VUC (THL).

Omer har nu gået godt to år på THL og er rigtig glad for både det faglige og sociale liv på skolen. ”Jeg startende med HFe-dansk som andet sprog (DSA) og tog senere dansk på AVU, og jeg har i den grad udviklet mit ordforråd,” fortæller Omer. ”Nu er jeg i fuld gang med mit første år på den 2-årige HF. Mit mål er at blive klar til at kunne søge ind på universitetet på lægestudiet.”

Tager hånd om hinanden
Omer er rigtig glad for det sammenhold, han oplever med sine medstuderende på HF. ”Vi er gode til at være der for hinanden og bakke op også, hvis en enkelt har en dårlig dag,” siger Omer. ”Samtidig oplever jeg også stor engagement og involvering fra lærerne. Det er tid og plads til at tage udgangspunkt i hver enkelt studerende, og der fungerer rigtig god for mig. Jeg går glad i skole hver dag.”

Share This