Vælg en side


Anastasiia Zathazchenko er godt i gang på DSA/FVU på TH. LANGS HF & VUC (THL). Hendes store drøm er at blive mere sikker i det danske sprog og klar til kunne tage en uddannelse på dansk.

Anastasiia har været syv år i Danmark og arbejdet bl.a. som au pair og på fabrik. Hun har tidligere gået på sprogskole, og er nu startet på THL, da hun rigtig gerne vil være mere sikker i det danske sprog. Hun går lige nu 22 timer om ugen på skolen og får undervisning i både dansk, matematik og engelsk.

Godt samarbejde på skolen
Flere af Anastasiia’s veninder har tidligere gået på THL og anbefalet skolen. ”Lærerne er rigtig gode til at forklare de enkelte ting til os, og de hjælper gerne, hvis man har behov for det. Jeg har et godt samarbejde med både dem og mine medstuderende,” fortæller Anastasiia og fortsætter:

Elsker at tale dansk
”For mig er det også rigtig godt at komme her på skolen hver dag og tale dansk, da jeg ikke kan tale så meget dansk hjemme med min ukrainske mand. Jeg elsker at tale med danskerne og blive klogere på både sproget og den danske kultur. Tidligere var der meget i sproget, jeg ikke forstod, men det bliver bedre og bedre.”

Drømmer om uddannelse
Anastasiia’s drøm at kunne tage en uddannelse på dansk. Hun ved endnu ikke præcist, hvilken uddannelse hun stiler efter – men ved step ét er, hun bliver bedre til det danske sprog. Og her er hun i fuld gang.

Share This