Vælg en side


Både nærvær, en mindre skole og faglige muligheder har stor betydning for Louise Marianne Jakobsen. Derfor faldt valget på TH. LANGS HF & VUC (THL), da Louise skulle vælge, hvor hun ville tage sin HF.

”Før jeg startede på HF, mente mange i min omgangskreds, jeg var en typisk STX-pige,” siger Louise. ”Men jeg var ikke sikker og et besøg til THL’s åbent hus arrangement samt anbefaling fra min søster, som har gået her, var med til at gøre udslaget. I dag er jeg utrolig glad for mit valg. Det passer perfekt til mig.”

God hverdag på THL
Louise har en drøm om at blive pædagog og har derfor valgt Health-linjen på andet år af HF. Fagligheden er sammen med muligheden for at dyrke interessen for musik og et mindre dagligt pres af stor betydning for en god hverdag for Louise.

”Det fungere godt for mig ikke konstant at bliver konfronteret med karakterer. Her har vi mere rum til at udvikle os både fagligt og socialt,” fortæller Louise. ”Jeg er naturligvis klar til at gå til eksamen og gøre en god indsats, når vi kommer dertil. Men dejligt det ikke fylder så meget i hverdagen.”

Her kender vi alle hinanden
Også nærværet og den naturlige interesse fra både lærere, medstuderende og skolens øvrige personale er vigtigt for Louise. ”Lærernes måde at være på betyder rigtig meget for mig. De er altid klar til at hjælpe, hvis man har brug for det. De kender os og er meget nærværende i dagligdagen,” fortæller Louise. ”Det samme er gældende for min klassekammerater og mange af de øvrige elever og personalet på skolen. Vi kender hinanden, fordi skolen ikke er kæmpestor. Det giver en god mavefornemmelse.”

Share This