Vælg en side


Freja Mørch Sanberg vil gerne være fysioterapeut og ser HF som en god vej dertil. Hun har valgt HF på TH. LANGS HF & VUC (THL), fordi her er tid til alle og den enkelte bliver set, som den man er.

Efter et halvt år på en anden ungdomsuddannelse og et halvt års arbejde er Freja nu startet på HF på THL. Hun er rigtig glad for det valg. Her er plads til alle og intet dagligt karakterpres.

Mindre pres og bedre tid
”Her følger jeg mig ikke så presset og stresset, som på den anden uddannelse,” siger Freja. ”Det er rigtigt rart, at lærerne har god tid til at hjælpe os her især og ikke skal haste hurtige videre. Det giver et solidt grundlag for at lære en masse i den daglige undervisning – og for at man føler sig godt tilpas.”

Nyder at være aktiv
Udenfor skoletiden nyder Freja også at være aktiv og træner selv meget i dagligdagen. ”For tiden er det mest styrketræning og løb, jeg dyrker,” siger Freja. ”Det er nemmest at passe ind i hverdagen. Tidligere har jeg også spillet en del håndbold og fodbold.”

Vil gerne gøre en forskel
Freja har en ambition om at blive fysioterapeut og har derfor planer om at vælge Health linjen på 2. år af HF. ”Lige nu tænker jeg, det ville være spændende at arbejde med genoptræning på et hospital og herigennem gøre noget godt for andre,” siger Freja. ”Måske jeg også kan udvikle mig til at bliver personlig træner. Det passer også godt til min store interesse for idræt og træning i det hele taget.”

Share This