Vælg en side

Tillykke til de første studenter på den 2-årige HF

Mandag morgen den 24. juni 2019 kl. 9.30 blev det første HF-studenter færdige på TH. LANGS HF & VUC (THL) efter den nye reform.

Cecilie Adamsson, Mariam Poles Al-Sindy, Ida Johanne Ottosen Becker, Cecilie Dahl Rabjerg og Julie Andersen var de første, som fik huen på, og de klarede sig alle rigtig godt efter at have været oppe i enten engelsk eller dansk.

Cecilie Rabjerg fortæller, at hun valgte HF, da hun vidste, at hun ville passe godt ind her. Hun har gået på Uni-linjen og vil gerne ind på Universitetet i Odense og læse journalistik.

Ida Becker synes, at det var dejligt, at man på HF kan nøjes med to år. Ida kunne også godt lide at gå til eksamen i alle fag i stedet for at få årskarakterer. Ida har gået på Force-linjen og skal have et sabbatår til at finde ud af, hvad der videre skal ske.

Cecilie Adamsson havde en veninde, som gik på HF, og som var meget glad for det. Det blev skridtet til, at Cecilie også valgte HF. Cecilie har gået på Health-linjen og vil gerne læse til jordmoder.

Mariam Al-Sindy valgte også HF, da det kun var to år. Mariam har gået på People-linjen. Hun skal have et sabbatår til at finde ud, hvad hun skal videre med.

Julie Andersen valgte HF på THL, da hun godt kunne lide den lidt mindre skole. Det passer rigtig godt til hende. Julie har gået på People-linjen og overvejer at læse videre til pædagog.

 

De første studenter på det 2-årige HF 2019

Share This