Vælg en side

Robert McCluskey er ansat som ny uddannelseschef på TH. LANGS Hf & VUC (THL). Robert har gennem en længere årrække været i VUC-sektoren, som rummer det både HF, AVU (almen voksen uddannelse), FVU (forberedende voksenuddannelse) og OBU (ordblindeundervisning).

”VUC er det helt rigtige for mig,” siger Robert. ”Her leverer vi høj faglighed til en meget bred målgruppe, og har samtidig en kultur, hvor der er plads til alle. Hos THL vil mit primære fokus være på HF, som er et helt perfekt uddannelsesvalg for både unge og lidt ældre, som vil tage en turbo motorvej fra grundskolen til en videregående uddannelse. HF tager jo kun to år og åbner rigtig mange døre, ikke mindst de kortere videregående uddannelser.”

Robert kommer med en stærk profil både fagligt og som leder. Han er uddannet cand.mag. og har i en del år været gymnasielærer. Herefter tog han springet til IT-branchen hos blandt andre IBM og Mærsk Data, hvilket gav stærke tekniske, udviklings- og ledelsesmæssige kompetencer. I 2011 ønskede Robert at komme tilbage til uddannelsessektoren, og blev først underviser og senere uddannelseschef hos HF & VUC Nordsjælland i Helsingør. Senest har han været uddannelseschef på Erhvervsakademiet i Århus.

Share This