Vælg en side


HF Business er linjen for dig, som tænder på salg og marketing, men som samtidig gerne vil have en almen gymnasial uddannelse. Du interesserer dig for, hvordan økonomi fungerer for både den erhvervsdrivende og for samfundet og vil gerne kunne bruge dette til at skabe din fremtid.

Vidste du, at på HF kan du vælge en faglinje målrettet din faglige- eller fremtidsmæssige interesse?

Læs mere om de enkelte linjer her

HF passer godt til Jacob


For Jacob Meier blev det afgørende med god tid til den enkelte og mindre fokus på karaktererne, da han valgte HF som sin ungdomsuddannelse. ”Jeg havde en plan om at skulle på en erhvervsuddannelse, men min søster har gået på HF her på THL, og jeg kunne rigtig godt lide, at her er god plads til at være den, man er. Samtidig er der mindre fokus på karakterer i dagligdagen og plads til, at jeg kan udfolde min kreativitet,” fortæller Jacob.

Der er således ikke standpunktskarakterer på HF. I stedet giver lærerne to gange om året en mundtlig evaluering af den enkeltes elevs arbejde. Man går til eksamen i alle obligatoriske fag og udvalgte valgfag.

Læs hele historien om Jacob

Du kan stadig nå at søge ind på HF

Læs mere her

 

Share This