Vælg en side

TH. LANGS HF & VUC er kendt som et godt sted at være og et godt sted at lære. Det var netop også det, skolen gerne ville fortælle om på orienteringsaftenen om HF. Og interessen var stor.

Over 200 unge, deres forældre samt flere UU-vejledere var mødt op til orienteringsaften om den 2-årige HF-uddannelse på TH. LANGS HF & VUC. ”Vi oplever generelt en større og større interesse for HF-uddannelsen,” fortæller rektor Nanna Skulvad. ”Det betyder meget, at uddannelsen åbner alle døre til videre uddannelse og samtidig kun tager to år. Mange sætter desuden stor pris på, at vi er en meget rummelig skole med plads til alle både fagligt og socialt.”

Elever videregiver gode erfaringer
Det er en vigtig del af en orienteringsaftenen på TH. LANGS, at nuværende elever deler deres oplevelser fra skolen med de fremmødte unge. I år var det Nana Kierstejn fra 1.P og Oliver Skou fra 1.L, som fortalte om dagligdagen på skolen både fagligt og socialt. Oliver har været ude et år, før han startede på HF, mens Nana kommer direkte fra 9.klasse.

For Nana, som startede på HF som 15-årig, har det ikke været noget problem, at aldersspændet i klassen er fra 15 til 22 år. ”Jeg synes, klassen fungere godt både fagligt og socialt,” siger Nana. ”Det er kun spændende, at nogle klassekammerater kommer med en helt anden – og længere – historie end min.”

Prøv en undervisning
Aftenen var præget af stor aktivitet og spørgelyst. Der var mulighed for at deltage i en kortere undervisningssession i fx dansk, engelsk, matematik eller samfundsfag, høre musikindslag fra skolens musikhold og få lidt mad og drikke.
Samtidig kunne deltagerne snakke om uddannelsen med lærere, læsevejledere, studievejledere og nuværende elever. Mange valgte at tage en helt konkret snak med netop en studievejleder for at få et nærmere indtryk af deres muligheder.

Vil du vide mere?
Ansøgningsfristen til den 2-årig HF er 15. marts. Alle interesserede, som har spørgsmål om den 2-årige HF, er meget velkomne til at kontakte skolens studievejledere. Du kan lave en aftale via vores hjemmeside.

Se præsentationen fra orienteringsaftenen

Share This