Vælg en side

Nana Kristensen startede som 15-årig på den 2-årige HF. Hun følger sig godt tilpas på uddannelsen og ser det som en fordel at være færdig på to år.

Nana har en drøm om at blive lærer, men inden vil hun gerne ud og se verden og udføre frivilligt arbejde. Planen er, at hun skal rejse med en veninde, når hun bliver 18 år. Hun vil dog have gennemført en ungdomsuddannelse først, og derfor passede det perfekt til hende at tage en 2 årig HF på TH. LANGS HF & VUC. Det giver samtidig også en god ballast til den fremtidige læreruddannelse.

Alderen gør ikke en forskel
Aldersspændet i Nanas klasse er stort fra 15 til 22 år. ”For mig et det ikke et problem,” fortæller Nana, som startede i klassen som 15-årig. ”Jeg synes klassen fungere godt både fagligt og socialt. Samtidigt det er spændende, at nogle klassekammerater kommer med en helt anden – og længere – historie end min.”

Lærerne tager hånd om os
Nana oplever også, at lærerne på skolen er dygtige til at tage udgangspunkt i den enkelte elev uanset alder og tage dem videre herfra. Det gælder også, når der er brug for at tage en nærmere snak om, hvilken linje hun skal vælge på 2. år af HF.

Glad for musik
Det er også et væsentligt plus for Nana, at hun kan få musik som valgfag på TH. LANGS. Hun spiller med glæde guitar og nyder muligheden for at dyrke sin interesse. ”Det er dejligt at sang og musik også har så stor en plads her på TH. LANGS,” siger hun. ”Her arbejder vi også fint sammen på tværs – uanset alder.”

 

Share This