Vælg en side

For 20-årige Chris Dürr Villadsen er det vigtigt med fleksible muligheder for at sammensætte en HF-uddannelse, som kan give adgang til videre uddannelse. Den mulighed har han med succes fået på TH. LANGS HF & VUC.

”Jeg har i dag undervisning 23 timer om ugen, og har valgt at starte ud med de fag, jeg har det rigtig god med såsom dansk, engelsk, biologi og filosofi,” fortæller Chris. ”Det har været vigtigt for mig både at kunne tage det antal timer, jeg ved, jeg kan overkomme og samtidig starte ud med fag, hvor der er stor sandsynlighed for succes.”

Passer godt ind på TH. LANGS
Chris har tidligere gået på produktionshøjskolen og kokkeskolen, men har ikke rigtig fundet sig tilpas rent socialt. ”Jeg synes, miljøet er mere afslappet her, og den mere modne elevskare passer godt til mig,” siger Chris. ”Jeg oplever også lærerne, som meget rummelige, og de giver plads til, at jeg kan forbedre mig på netop de områder, jeg har behov for.”

TH. LANGS ruster mig til fremtiden
Chris har planer om at tage en fuld HF på ca. 3 år gennem HF enkeltfag på TH. LANGS. ”Jeg ved endnu ikke, hvad fremtiden skal bringe, men jeg står væsentligt bedre rustet til at komme videre i uddannelsessystemet med en HF eksamen,” siger Chris. ”Jeg har ikke haft det så godt med eksamen tidligere, men har fået mod på at prøve det her på TH. LANGS. Det er også et væsentligt skridt i den rigtige retning for mig.”

 

Share This