Vælg en side

I starten af oktober var TH. LANGS HF & VUC sammen med 3F, AOF og Netværkslogomotivet vært for et arrangement om ordblindhed på Campus Bindslevplads. Spørgelysten fra de fremmøde forældre og unge var stor, og mange gik hjem med værdifuld ny viden om, hvordan man kommer videre i livet med sin ordblindhed.

De fremmødte kunne bl.a. møde Sanne og Andreas bag Jeg Er Ordblind, som laver Danmarks eneste podcast af ordblinde til ordblinde, om det at være ordblind.

Desuden var skuespilleren Thomas Bo Larsen på podiet for at fortælle om sit liv som ordblind. Thomas Bo ”sprang” først ud som ordblind for 25 år siden , men opfordrer i dag alle både unge og ældre til at stå ved deres ordblindhed og benytte sig af de IT-værktøjer, som kan gøre livet som ordblind noget lettere.

Konkrete spørgsmål
Der var efterfølgende mange spørgsmål til både Sanne & Andreas og Thomas Bo, og rundt ved boderne var spørgelysten også stor. Mange fik svar på helt konkret spørgsmål til, hvordan specifikke situationer tackles bedst som ordblind. Mange forældre fik også input til, hvordan de kan hjælpe deres ordblinde børn videre i uddannelsessystemet.

Share This