Vælg en side

Traditionen tro afholdte TH. LANGS HF & VUC’s musikhold forårskoncert ved at synge foråret ind og vise alle deres talenter.

Til tonerne af ”More Sokol Pie” blev årets forårskoncert på TH. LANGS HF & VUC sparket i gang. De makedonske toner blev leveret af skolens tilvalgspiger, der omsluttede salen og satte scenen for aftenens første del af forårskoncerten.

Efter en fællessang, hvor salen sang med på ”Det er i dag et vejr, et solskinsvejr” gav Tobias Schrø-der en prøve på sit store talent på klaver. Hans Rachmaninov-præludium blev afløst af ”A Mothers Love” opført i en følsom duet og et 8-mile-inspireret mash up, hvor Raman, akkompagneret af sin gruppe, gav publikum en smagsprøve på elevernes kunnen og musikkens forskellighed. Publikum nynnede med på John Mayers ”Waiting on the World to cChange”, inden Darnell på musik tilvalg i sikker og charmerende stil groovede sig gennem ”Love Rears its Ugly Head”.

Gary Moores klassiker ”Still got the Blues” afsluttede første del af forårskoncerten, hvor der særligt var stor applaus til en forrygende guitarsolo spillet af Casper Ingerslev, hvis navn man nok vil komme til at høre igen i fremtiden.

Forårskoncertens mange indslag spændte bredt og ud over Ed Sheerans verdenshits ”Thinking out loud” og ”Shape of You”, og Phil Collins ”I’m on my Way”, blev publikum også præsenteret for opera i Lakmés kærlighedshistorie udført af musiklærer Hanne Carlsen Christiansen akkompagneret af hendes praktikant fra Aarhus Universitet, Simon Vibe-Pedersen. Sammen gav de også en drama-tisk udgave af ”The Skye Boat Song” med tydelige referencer til det skotske højland på grund af sækkepibe og bodhran-trommer spillet af Peter Brandt Andersen, der også havde designet koncer-tens smukke programfolder.

Inden blæserne gjorde deres indtog på scenen i slutningen af anden del af forårskoncerten, hvor de akkompagnerede musik tilvalg i en rytmisk og glad udgave af Earth, Wind & Fire’s ”September”, lød tonerne fra Tame Impalas”The Less i know the Better” og Tina Dickows ”Whispers” fra scenen.

Før publikum, i fællesskab med alle musikeleverne, afsluttede en forrygende forårskoncert, gav Lea en smagsprøve på sit talent, da hun med en meget fin udgave af Lianne Le Havas’ Lost and Found, tog pusten fra hele salen. Og hvis man ikke var kommet i forårsstemning i løbet af koncerten, så kom man det i hvert fald, da femten ukuleler fandt deres vej til scenen og sammen med publikum afsluttede årets forårskoncert med Nice little Penguins one-hit wonders, ”Flying”.

Eleverne på TH. LANGS HF & VUC, akkompagneret af Hanne og Simon, leverede en formidabel præstation og et meget højt niveau, og foråret blev for alvor budt velkommen den 9. marts 2017.

Se flere billeder her

Share This