Vælg en side

”Sådan en aften er det vigtigt for os både at få fortalt de helt faktuelle ting om HF-uddannelsen som, at det nu er muligt at bliver optaget efter 9. klasse og give et indtryk af, hvilken rummelig skole vi har, hvor der er plads til alle – uanset alder samt fagligt og socialt udgangspunkt,” fortæller rektor Nanna Skulvad.

Derfor var der også inviteret flere nuværende elever, som netop kunne uddybe dagligdagen på HF-uddannelsen samt hvordan, det er at være elev på TH. LANGS HF & VUC. Her i blandt 18-årige Rebecca, som går på 2. år på HF. ”For mig er TH. LANGS HF & VUC en skole med plads til alle – og plads til mig. Man bliver ikke sat i bås af hverken kammerater eller lærere. Vi bliver respekteret og set for dem vi er, hvilket passer rigtig godt til mig,” fortæller Rebecca.

Stor aktivitet
De fremmødte oplevede en stor aktivitet på skolen, hvor der både var musik, sang, uddeling af rødbede-shots, og alle var ude at opleve en undervisningslektion i praksis. Samtidig kunne deltagerne, ud over de nuværende elever, også tage en snak med lærere, læsevejledere og studievejledere. Mange valgte at tage en helt konkret snak med netop en studievejleder for at få et nærmere indtryk af deres muligheder.

Aftenvejledning
For de unge og forældre, som har behov for yderligere oplysning og afklaring vedrørende den 2-årige HF-uddannelse, vil der være aftenvejledning på skolen den 21. og 29. februar samt 7. og 14. marts. Læs mere på hjemmesiden om tidspunkter og tilmelding.

Ansøgningsfristen til den 2-årige HF-uddannelse er 1. marts 2017.

Share This