Vælg en side

Plads til dig

TH. LANGS HF & VUC er en mindre skole, og på vores uddannelser er der plads til alle både aldersmæssige, fagligt som socialt. Vi tager udgangspunkt i den enkelte elev, og giver dig dermed de bedste faglige og menneskelige forudsætninger for at komme videre. Vi gør det gennem rummelighed, respekt og forståelse for dit udgangspunkt samt en høj faglighed og et stort hjerte.

Vi prioriterer også sociale arrangementer og aktiviteter både på de enkelte uddannelser samt på tværs af uddannelserne. Det er med til at understøtte vores gode studiemiljø. Vi er desuden en del af Campus Bindslev, hvor vi i samarbejde med vores partnere gennemfører innovative og udviklende læringsforløb for vores elever.

Arrangementer og aktiviteter

På TH. LANGS HF & VUC har vi fester, fredagscafes, foredrag, udflugter og koncerter. Vi har også en række traditioner som skolens fødselsdag og julekoncert. Du kan se lidt mere herunder:

Se de nyeste billeder på vores Facebookprofil

Se ældre billeder her: 

Se billeder fra forårs. og vinterkoncert
Forårskoncert 2017
Vinterkoncert 2018 Læs hele anmeldelse af koncerten her.

Se billeder fra dimission
Dimmision 2016

Se billeder fra kulturmøde
Her mødes elever og kursister fra TH. LANGS HF & VUC på tværs af kulturer
Kulturmøde 2017

Se billeder fra sidste skoledag
Sidste skoledag 2017

Se billeder fra gallafest
Gallafest 2017
Gallafest 2016
Gallafest 2015

Øvrige aktiviteter
Tre digitale dage gør eleverne klogere
Campus by Night
Besøg af Teatergruppen Contract
Ekskursion til Foulum 2017
Drama 2017
Musikekskursion til Aarhus
Kærlighed, død og forvandling – musikekskursion til Aarhus Musikhus
65 musikelever fra TH. LANGS HF & VUC steg ombord på bussen mod Musikhuset i Aarhus, torsdag d.8 november 2018, med det formål at opleve en gennemspilning af Aarhus Symfoniorkesters generalprøve i Symfonisk Sal. Læs hele anmeldelsen her.

Musikekskursion til Aarhus 2019
I november 2019 tog alle musikhold på TH. LANGS HF & VUC på ekskursion til Musikhuset i Aarhus for at høre en generalprøve på en koncert med Dvorák, Strauss & Carl Nielsen på programmet.
Læs hele anmeldelsen her.

 

Share This