Vælg en side

Nu er Mikkel klar til at gå til eksamen

Mikkel (24 år) har tidligere gjort alt for at undgå eksamen ved at gå ud af folkeskolen i 8. klasse og efterfølgende vælge en efterskole, hvor der ikke var krav om eksamen. I dag går han på Almen Voksen Uddannelsen (AVU) på TH LANGS HF & VUC. Hans store ønske om at uddanne sig til dyrepasser kombineret med, at skolens lærere kan rumme og motivere kursister ved at se den enkelte, og hvad den enkelt har brug for, har gjort, at Mikkel er kommet videre. Han bestod sidste år 9. klasse i matematik med et 12 tal og i år tager han 10. klasse matematik og 9. klasse i dansk og engelsk.”

På TH LANGS HF & VUC bliver man ikke trampet i hovedet, fordi man ikke lige forstår tingene første gang. Det har jeg tidligere oplevet og samtidig fået at vide, at det jeg lavede, ikke var godt nok. Her er der helt andre muligheder – også for at få tingene forklaret igen, hvis det er det, som gør, at man forstår det bedre og kan komme videre med sine opgaver.”

Bedre danskkundskaber skal hjælpe kurdiske brødre videre

Brødrene Rudi (30) og Ronni (27) har begge et stort ønske om at blive bedre til dansk for at skabe et bedre grundlag for at kunne få en læreplads.

De oplever, at danskundervisningen på TH. LANGS HF & VUC tager udgangspunkt i deres situation og hjælper dem videre mod deres mål.

Læs hele historien

På TH. LANGS HF & VUC har de blik for den enkelte

26 årige Steffen tog i 2013 9. klasse på VUC hos TH. LANGS HF & VUC og er i dag i lære som smed. For Steffen har livet ikke været lige til, så det var befriende for ham, at komme til en skole, som har blik for den enkelte.

”Lærerne på TH. LANGS HF & VUC hjalp mig godt på vej med udgangspunkt i den ”bagage”, jeg havde med efter de første 23 år af livet. Jeg fik også et kærligt spark bag i, når det var nødvendigt, fortæller Steffen.”

Læs historien om Steffen

Har du spørgsmål?

Share This