Vælg en side

TH. LANGS HF & VUC blev en vigtig trædesten for Sare

Sare startede oprindeligt på STX efter 9. klasse men faldt aldrig rigtig til hverken socialt eller fagligt. Hun valgte derfor at skifte til HF på TH. LANGS HF & VUC efter anbefaling fra sin bror, som tidligere havde gået på skolen – som også er en noget mindre skole. ”Både den faglige og sociale atmosfære på TH. LANGS passede meget bedre til mig,” fortæller Sare. ”Jeg har haft det rigtig godt med mine klassekammerater og har haft et meget positivt samarbejde med lærerne og specielt min vejleder. De havde gennem begge år tid til mig, når behovet har været der, både ved faglige og mere private problemer. Jeg var noget forvirret, da jeg startede på skolen, men fik i samarbejde med min vejleder en afklaring på, hvad jeg gerne ville efter HF. Det gjorde mig meget mere målrettet på 2. år – også i valget af mine valgfag – da jeg nu vidste, jeg gik efter at komme ind på læreruddannelsen.”

Sare blev optaget på læreruddannelsen straks efter hun afsluttede HF. Hun søgte ind på kvote 2 og fik max. point ved optagelsessamtalen. Hendes drøm er at undervise i religion, dansk og historie.

Anne-Louise går på HF og drømmer om at studere litteraturhistorie

Anne-Louise (23 år) går på HF 1. år og har en drøm om at studere litteraturhistorie. Hun har tidligere gået på kokkeskolen i Aarhus og HF i Skanderborg, men fandt først den rette hylde, da hun kom på TH. LANGS HF & VUC.

”Jeg er nu blevet klar til at gå all in på at tage HF-uddannelsen. Det har rigtig stor betydning for min daglige læring og motivation, at lærerne her interesserer sig for os og vil det bedste for den enkelte. Samtidig er de gode til at rose, hvilket også motiverer mig i dagligdagen.”

På TH. LANGS HF & VUC er der plads til mig

Rebecca (18 år) har valgt at gå på HF, da hun ikke helt ved, hvad hun vil efterfølgende. Med en HF-uddannelse står mulighederne åbne. Hun har tidligere gået på STX, men følte ikke, det var det rigtige for hende med så stor en skole og så mange valg.

I dag føler hun sig rigtig godt tilpas på TH. LANGS HF & VUC. ”Her på skolen er der plads til alle – plads til mig. Man bliver ikke sat i bås af hverken kammerater eller lærere. Vi bliver set og respekteret for den, vi er, og vi har et godt sammenhold på tværs af klasser og årgange uanset alder.”

Share This